Mijn verhaal

Even voorstellen, ik ben Marco Vandenboorn (1986) en sinds jaar en dag wielerliefhebber. Zelf beoefen ik de sport, maar ook het volgen van alle andere facetten van deze mooie sport hoort bij mijn passie.

Binnen de triathlonwereld ben ik al meerdere jaren actief. Mijn focus ligt vooral op de halve en olympische afstanden. Aan den lijve heb ik zelf ondervonden hoe belangrijk het is om correct op de fiets te zitten zodat je klachtenvrij kunt fietsen.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en niet veel later ook als manueeltherapeut. In de loop der jaren is bij mij een intrinsieke motivatie ontstaan omtrent sportgerelateerde klachten en blessures die in het bijzonder horen bij triathlon, wielrennen en hardlopen.


Het idee “TriBike Solutions” is niet alleen ontstaan door mijn passie voor de wieler- en triathlonsport, maar ook door de voldoening die ik haal uit het begeleiden van sporters met blessures en het samen met hen toewerken naar hun ultieme doel.
Een concept waar zowel aandacht is voor de fiets als voor de lichamelijke (on)mogelijkheden met als doel optimaal te kunnen presteren naar eenieder zijn eigen behoefte, oftewel te kunnen genieten van je rit.

ENJOY YOUR RIDE!

De missie

Persoonlijke aandacht en tijd voor eenieder. Laagdrempelig, een goede service die geboden wordt en concrete eerlijke adviezen waar je mee verder kunt. Dat zijn de kernpunten van een bikefit van TriBike Solutions.